Kommande

Kommande

Posted by Dennis Tran on

Kommande förändringar och nyheter

Vi på South Soles är stolta över att presentera vårt kommande logobyte och vår spännande lansering av ett eget klädmärke i höst. Vårt nya logotyp är resultatet av noggrant arbete och reflektion över vårt varumärkesidentitet, och den representerar vårt engagemang för kvalitet, stil och innovation.

Den nya logotypen förkroppsligar vårt fortsatta fokus på att vara en ledande aktör inom mode- och skoindustrin. Med en modern och stilren design fångar den vårt varumärkes vision och värden på ett tydligt och distinkt sätt. Vi är övertygade om att den nya logotypen kommer att stärka vår närvaro på marknaden och ytterligare förstärka vår relation med våra kunder.

Utöver vårt logobyte är vi glada att meddela att vi kommer att introducera vårt eget klädmärke under hösten. Denna spännande satsning är en naturlig förlängning av vår passion för mode och vår strävan efter att erbjuda våra kunder det bästa inom stil och kvalitet. Vårt klädmärke kommer att erbjuda en unik och mångsidig kollektion av kläder som speglar vår signaturstil och innovation.

Vi ser fram emot att dela dessa spännande förändringar med våra kunder och partners och ser med spänning fram emot att fortsätta vår resa mot att vara en av de främsta aktörerna inom mode- och skoindustrin.

← Older Post Newer Post →

Blogs

RSS
Om Oss

Om Oss

By Dennis Tran

Hos South Soles är kundens behov alltid vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att erbjuda den mest professionella servicen som möjligt. För oss...

Read more
South Soles

South Soles

By Dennis Tran

South Soles Välkommen till South Soles - Malmös ledande destination för exklusiva sneakers och mode sedan 2018. Med en passion för kvalitet och stil har...

Read more