Trapstar i Paris "We Outside" pop-up

Trapstar i Paris "We Outside" pop-up

Posted by South Soles on

Londonbaserade streetwear-märket Trapstar fortsätter sina europeiska "WE OUTSIDE"-invasioner. Efter sin senaste övertagning i Milano har Trapstar-teamet just landat i Le Marais, Paris, för sin tredje kulturella resa.

På sociala medier meddelade Trapstar-teamet en gemensam sammankomst som orsakade en frenesi bland fans och supportrar i staden. Tillsammans med ägarna Lee, Mikey och Will på plats syntes även vänner till varumärket som U.K. rappare och drillstjärnor M1llionz, Headie One, Russ Millions och Manchester-uppkomlingen Nemzzz på de franska gatorna.

Denna senaste stopp på "WE OUTSIDE"-turnén avslöjade Trapstars senaste kapslars nyaste skatter tillsammans med nya begränsade upplagor såsom en fotbollströja med en "Slime Green"-accent över bröstet, "Trap"-lättviktsjackor och shorts och en exklusiv "Paris"-t-shirt som matchas med tracksuit-set som hedrar popupbutiken.

← Older Post Newer Post →

Blogs

RSS
Om Oss

Om Oss

By Dennis Tran

Hos South Soles är kundens behov alltid vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att erbjuda den mest professionella servicen som möjligt. För oss...

Read more
Kommande

Kommande

By Dennis Tran

Kommande förändringar och nyheter Vi på South Soles är stolta över att presentera vårt kommande logobyte och vår spännande lansering av ett eget klädmärke i...

Read more